Насловна / Архитектура / Прашалник за архитектонското наследство изградено од бетон

Прашалник за архитектонското наследство изградено од бетон

Ви го пренесуваме прашалникот на проектот InnovaConcrete: целта на прашалникот е да ја оцени перцепцијата на архитектонското наследство изградено од бетон во текот на 20 век. Повеќе за проектот можете да дознаете тука: http://www.innovaconcrete.eu/

цоц1

Прашалникот можете да го пополните на наведениот линк.

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7-wnjxpiUKK2azv2Rb1p_ine2c5beDBNd4VTwIHFq6NHKAw/viewform?fbzx=2937937716814896143&fbclid=IwAR1Wy0FOb8Hco9TaYzZO_0hNwVd_lpePeYnPq9vuKjQsmbX4XldKhr6rFJ0

цонц

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top