Насловна / Вести / Позната компанија направи апликација која ги снима стопалата и препорачува соодветни патики

Позната компанија направи апликација која ги снима стопалата и препорачува соодветни патики

Новата технологија која ја користи познатата компанија Nike, им овозможува на купувачите да ги скенираат своите стопала со помош на мобилна апликација, со цел да се иззбере најсоодветниот модел и величина на патики. Компанијата се надева дека податоците кои ќе ги собере од купувачите преку оваа апликација, ќе и помогнат да се приближи кон барањата на пазарот. Производителот го најави лансирањето на оваа услуга под името Nike fit за јули. Апликацијата ќе биде достапна во рамките на постоечката компаниска апликација и во нивните продавници.

nikefit1

nikefit2

nikefit3

nikefit4

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top