Насловна / Вести / Општина Чаир ќе се приклучи во системот за пренос на природен гас

Општина Чаир ќе се приклучи во системот за пренос на природен гас

Денес градоначалникот на Општина Чаир, Висар Ганиу и извршните директори на ГА-МА АД Скопје ќе го потпишат договорот за приклучување на детската градинка „Снежана“, основното училиште „Исмаил Ќемали“ и административната зграда на Општина Чаир во системот за пренос на природен гас. Со овој акт официјално по склучувањето на договорот ќе отпочне процесот на газификација на територија на Општина Чаир.

цаир

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top