Насловна / Вести / Наскоро паркот пред Архитектонски факултет ќе се отвори за сите граѓани

Наскоро паркот пред Архитектонски факултет ќе се отвори за сите граѓани

Наскоро се планира паркот пред зградата во која се сместени Архитектонски и Градежен факултет да се отвори за сите граѓани, особено за студентите и корисниците на библиотеката „Браќа Миладиновци“, а и да се одржува.
За таа цел Градот Скопје денеска потпиша меморандум за соработка со Архитектонски факултет и со Градежен факултет во кој Градот се обврзува целосно да го оплемени просторот, односно да го уреди паркот, а факултетите да го одржуваат.

1

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top