Насловна / Вести / „Меѓу жедта и заразата“ краток документарен филм на Види Вака (видео)

„Меѓу жедта и заразата“ краток документарен филм на Види Вака (видео)

Ви го претставуваме краткиот документарен филм на Види Вака.

Без вода нема живот, а посебно не кога светот се соочува со една од најстрашните пандемии. Сепак, две семејства од кумановско со години се без питка и проточна вода бидејќи живеат во нелегализиран објект и поради тоа не можат да бидат приклучени на водоводната мрежа. Погледнете го краткиот документарен филм „Меѓу жедта и заразата“ на Види Вака.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top