Насловна / Ентериери / Мал функционален стан со сиви тонови и елементи во зелено

Мал функционален стан со сиви тонови и елементи во зелено

слика-1При внатрешното уредување на станови со мала квадратура, еден од најважните аспекти е правилниот избор на мебел и негова соодветна димензија во однос на просторот. Истовремено, изборот на бои зазема голем удел во визуелното доживување на самиот простор. слика-2

Овој апартман во Киев од Yana Osipenko, од само 50 метри квадратни, е решен минималистички со користење на сиви тонови и додавање на елементи во зелено. Спалната просторија и работното биро се сместени заедно, покриени со подвижен панел кој се поставува во однос на тоа кој простор се користи, што придонесува за поголема функционалност на целиот ентериер.

слика-3 слика-4 слика-5 слика-6 слика-7 слика-8 слика-9 слика-10

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top