Насловна / Ентериери / Луксузно уредена бања со одличен поглед кон околината

Луксузно уредена бања со одличен поглед кон околината

Иако не се задржуваме долго во оваа просторија, сепак времето поминато во бањата треба да биде удобно. Без разлика дали го миеме лицето, се шминкаме или уживаме под тушот, убаво уредената бања може да ни пружи одлично чувство како да се наоѓаме во луксузен спа центар.

1-banja

Оваа бања на корисниците им нуди топол и пријатен амбиент со тоа што целата е материјализирана од природни материјали како дрво, камен и керамика.

2-banja

Освен за основните потреби, оваа бања нуди и простор за одмор и релаксација.

3-banja

Оваа бања на корисниците им нуди извонреден поглед преку големите прозорски отвори кои се поставени без парапет.

4-banja

5-banja

6-banja

7-banja

8-banja

9-banja

10-banja

11-banja

12-banja

13-banja

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top