Насловна / Арт и дизајн / Ламба со светлина во форма на кактус

Ламба со светлина во форма на кактус

Оваа ламба наречена „Кактус“ го прави просторот поразигран, но необично е тоа што не е ламба во форма на кактус, туку ламба која има светлина во форма на кактус.

3_resize

Светилките се дизајнирани од брендот Popup Lighting од Тел Авив, создаден од дизајнерот Chen Bikovski. Секоја ламба „Кактус“ доаѓа со 3 различни влошки во форма на кактуси.

5_resize 4_resize

Светилката е изработена од пластично лииње со ЛЕД светло, а достапна е и алуминиумска верзија. Самата светилка е многу мала и не завзема простор, таа е со димензии 10 на 10 сантиметри кога е исклучена, а станува 40 на 10 сантиметри кога е вклучена.

1_resize

Без оглед дали уживате во декор со пустинска тематика, ви недостасува лето или едноставо не успевате да одгледувате цвекиња, кактус ламбите се интересна идеја.

2_resize

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top