Насловна / Архитектура / Изложба на студентите на Архитектонскиот факултет при УКИМ

Изложба на студентите на Архитектонскиот факултет при УКИМ

Вечерва во 20 часот во Фоајето на Македонската опера и балет ќе се отвори изложба „Архитектите за европско Скопје“ на завршни архитектонски проекти и аналитички модели на студентите на Архитектонскиот факултет при УКИМ. Куратор на изложбата е Проф. д-р Анета Христова – Поповска. Изложбата ќе биде отворена до 9 ноември 2018.

PosterAES

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top