Насловна / Ентериери / Инспиративни полици за книги

Инспиративни полици за книги

polici za knigi_5
Овој напис е за сите оние кои покрај електронските изданија на книги и списанија, ги сакаат и во печатена верзија за да ја почувствуваат хартијата под прстите и „специфичниот“ мирис.

polici za knigi_9

Погледнете ги овие полици кои претставуваат разновидни решенија, со цел книгата да добие и поинтересен визуелен аспект на колекционирање, средување и доживување.

Некои од овие полици се вистински мали ремек дела, додека другите се креативен резултат од типот „направи сам“.

Во секој случај, тие помагаат на оригинален начин да го изложите и организирате вашиот омилен материјал за читање.

polici za knigi_8 polici za knigi_7

Овие креативни идеи вклучуваат различни форми и материјали книгите да добијат свое „домување“, почнувајќи од форми на водоводни цевки, дрвени гранки, облаци, па дури и полици кои не можете да видите.

polici za knigi_6 polici za knigi_4 polici za knigi_3

Ако сте човек од типот „направи сам“, тогаш веруваме дека меѓу овие полици ќе најдете инспирација и верзија за некоја своја замисла за полица.

polici za knigi_2 polici za knigi_1

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top