Насловна / Арт и дизајн / IKEA и Sonos ја претставија својата комбинација на лампа и звучник

IKEA и Sonos ја претставија својата комбинација на лампа и звучник

Sonos и IKEA ја претставија ултимативната комбинација на звучник и лампа, на чие производство двете компании соработувале со години. Symfonisk столната лампа и звучник ќе започнат да се испорачуваат на пазарот оваа година, а корисниците ќе можат да ги контролираат со помош на апликација на Sonos. На куќиштето на лампата има инструмент за контрола на светлото, и истото ќе се прилагодува на звукот, како и со IKEA паметните ролетни и другите светилки. Инаку,  Sonos звучниците веќе можат во целост да се контролираат во рамките на Spotify и други слични апликации.

ikeasonos1

ikeasonos2

ikeasonos3

ikeasonos4

ikeasonos5

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top