Насловна / Вести / И ова е Скопје…загадено и магловито

И ова е Скопје…загадено и магловито

Скопје…се уште или ако повеќе ви се „допаѓа“, повторно загадено

4H5A5313

4H5A5311

4H5A5304 4H5A5301

4H5A5299

4H5A5294

4H5A5293

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top