Насловна / Вести / И ова е Скопје…во ноември

И ова е Скопје…во ноември

Магла, сонце и златни лисја.

4H5A8912_resize

4H5A8914_resize

4H5A9745_resize

4H5A9750_resize

4H5A9743_resize

4H5A9769_resize

4H5A9770_resize

4H5A9787_resize

4H5A9790_resize

4H5A9797_resize

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top