Насловна / Вести / И ова е Скопје… во есен

И ова е Скопје… во есен

Облаци, дожд, понекаде сонце со „заби“ и секако неизбежниот замаглен воздух. Некогаш сакаме да веруваме дека се тоа облаци, но во почест случај станува збор за загадување кое веќе почна да се забележува во Скопје. Остануваат уште малку денови кога ќе може да се ужива во боите на есента и во погледот на Водно.

4H5A2003

4H5A2007

4H5A2008

4H5A2012

4H5A2017

4H5A2019

4H5A2022

4H5A2032

4H5A2033

4H5A2139

4H5A2140

ФОТО: Киро ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top