Насловна / Вести / И ова е Скопје… под маски

И ова е Скопје… под маски

Скопје, есен, шарени бои, пријатно сонце, но овој ноември се е поразлично од претходните години. Овој пат скопјани се под маски.

4H5A3262

4H5A3342

4H5A3344

4H5A3359

4H5A3366

4H5A3368

4H5A3384

4H5A3385

4H5A3388

4H5A3399

4H5A3407

4H5A3455

4H5A3474

4H5A3494

ФОТО: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top