Насловна / Вести / И ова е Скопје..некои актери го чистеа Клинички центар

И ова е Скопје..некои актери го чистеа Клинички центар

Дел од актерите кои се на распуст и имаат слободно време од свите ангажмани го чистеа Клинички центар

IMG_20180713_120406

IMG_20180713_120434

IMG_20180713_120459

IMG_20180713_120538

IMG_20180713_120704

IMG_20180713_120744

IMG_20180713_120826

IMG_20180713_120947

фото: КИРО ПОПОВ

Еден коментар

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top