Насловна / Вести / И ова е Скопје…мед и маски

И ова е Скопје…мед и маски

Во Скопје се одржа Саемот „Мед и здравје”. Организатор на манифестацијата е Пчеларската федерација на Македонија, а покровител Градот Скопје. Бидејќи не ни тече мед и млеко, овој пат со медот одат и маски кој исто така се важни за здравјето.

4H5A2941_resize 4H5A2942_resize 4H5A2948_resize 4H5A2966_resize 4H5A2970_resize 4H5A2985_resize 4H5A3039_resize 4H5A3041_resize 4H5A3044_resize 4H5A3055_resize

Фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top