Насловна / Вести / И ова е Скопје…Јужен булевар затворен, 800 метри 2,5 години

И ова е Скопје…Јужен булевар затворен, 800 метри 2,5 години

Јужен билевар затворен. Конечно почнаа градежните работи за новата сообраќајница долга 800 метри. Улицата треба да биде готова најдоцна за 2,5 години, додека целиот комплекс, односно објектите над булеварот, најдоцна за 6 години. А кога ќе се отпочне со реализација на кружните текови и клучките за поврзување на подземната улица со останатите сообраќајници сеуште нема информација.4H5A3308

4H5A3312

4H5A3321

4H5A3324

фото: КИРО ПОПОВ

Еден коментар

  1. Зоран Јовановски

    Патна сигнализација во македонски стил, катастрофа во центар на градот, каде се градските инспектори?

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top