Насловна / Вести / И ова е Скопје…и Водно…

И ова е Скопје…и Водно…

4H5A5499

4H5A5494

4H5A5497

4H5A5505

4H5A5503 4H5A5515 4H5A5512

4H5A5510

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top