Насловна / Вести / И ова е Скопје…

И ова е Скопје…

Снежно

4H5A7233

4H5A7245

4H5A7266

4H5A7284

4H5A7305

4H5A7264

4H5A7310

фото: Киро ПОПОВ

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top