Насловна / Архитектура / И ова е Скопје…

И ова е Скопје…

Скопско Скопје, низ очите на архитект.

bjporta03

bjporta04

bjporta02

bjporta01

bjporta05

bjporta06

bjporta07

bjporta08

bjporta09

фото: Борис ЈУРМОВСКИ, д.и.а.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top