Насловна / Вести / И ова е…Маврово

И ова е…Маврово

Маврово во доцно лето…езеро, црква, коњи, зграда…

4H5A7254_resize

4H5A7245_resize

4H5A7244_resize

4H5A7243_resize

4H5A7320_resize

4H5A7253_resize

4H5A7289_resize

4H5A7292_resize

4H5A7275_resize

4H5A7298_resize 4H5A7316_resize

4H5A7279_resize

4H5A7311_resize

4H5A7264_resize

4H5A7308_resize

4H5A7248_resize

4H5A7329_resize

4H5A7306_resize

4H5A7325_resize

фото: КИРО ПОПОВ

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top