Насловна / Вести / Дебата за хидроенергијата на Каспискиот басен, Балканот и Латинска Америка

Дебата за хидроенергијата на Каспискиот басен, Балканот и Латинска Америка

Дебатата за хидроенергијата на тлото на Каспискиот басен, Централна Азија, Балкан и Латинска Америка, ќе се одржи на 16ти октомври 2018 година во Гдањск, Полска. Расположивите водени ресурси во овие подрачја, ветуваат развој на нови проекти од областа на хидроенергијата. Иако индустријата во овие области пружа одлични можности, постојат и многу предизвици и ризици кои зависат од видот, големината на проектот, но и од спецификите во одредена држава. Секој може да се приклучи на дебатата бесплатно, а повеќе информации може да се добијат  ОВДЕ

debate1

debate2

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top