Насловна / Вести / Во Скопје симпозиум за управување со води и хидротехничко инженерство (WMHE2019)

Во Скопје симпозиум за управување со води и хидротехничко инженерство (WMHE2019)

Градежен факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје го организира 16-тиот меѓународен симпозиум за управување со води и хидротехничко инженерство (WMHE2019).
Симпозиумот ќе се одржи од 5 до 7 септември 2019 година во хотелот Александар Палас во Скопје.
Градежен факултет ги поканува сите истражувачи, инженери и професионалци кои работат во оваа област да дадат свој придонес во широкиот спектар на теми.
Повеќе информации за симпозиумот WMHE2019 можете да видите тука.

Screenshot_10

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top