Насловна / Вести / Утре Втор симпозиум за големи брани – SLOCOLD-MACOLD

Утре Втор симпозиум за големи брани – SLOCOLD-MACOLD

Вториот симпозиум во заедничка организација на Словенечкиот комитет за големи брани (SLOCOLD) и Македонскиот комитет за големи брани (MACOLD), на тема: „Водни акумулации – активна мерка за прилагодување на климатските промени”, ќе се одржи на 4-ти декември, 2020 година преку платформа Zoom.

Агенда и распоред на презентации на рефератите

b2

b1

b4

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top