Насловна / Вести / Пријавување на курсеви во рамките на проектот All4R&D

Пријавување на курсеви во рамките на проектот All4R&D

Градежниот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ објави отворен повик за пријавување на курсеви во рамките на проектот All4R&D за студенти и професионалци.

All4R & D е платформа за соработка и отворени иновации осмислена да ги подржи и поврзе универзитетите и индустријата во совладување на предизвиците.

Платформата All4R & D создава соработка универзитет-индустрија и ги олеснува проектите за истражување, образование и иновации на релација универзитет-индустрија.

гф_resize

Аплицирај за онлајн курсеви во полето на:

  • Инфраструктура
  • Структурни материјали и инженерство
  • Земјотресно инженерство
  • Инженерски софтверски алатки
  • ИТ и софтвер
  • Управување

Повеќе информации за курсевите на следниот линк.

гф1_resize

Целни групи

Студенти (BSc, MSc, PhD)

Професионалци кои работат во приватен, јавен и невладин сектор

Јазик на курсот: Англиски јазик

Надомест за присуство: бесплатно

Краен рок за регистрација: 25.12.2020

гф2_resize

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top