Насловна / Арт и дизајн / Отворените полици како ефикасни елементи за уредување на простор

Отворените полици како ефикасни елементи за уредување на простор

Во однос на внатрешната организација на просторот, отворените полици може да добијат повеќе намени. Освен нивната ефикасност, економичност во просторот и евтината инвестиција, тие истовремено може да послужат како елементи за поделба на простории, за поставување на ѕидни галерии, простори за поставување на телевизор, простор за изложување на одредена колекција и така натаму.

На следниве фотографии се пркажани повеќе примери на модерни полици.

слика-1 слика-2 слика-3 слика-4 слика-5 слика-7 слика-8 слика-9 слика-10 слика-11 слика-12 слика-13 слика-14 слика-15 слика-16 слика-17 слика-18 слика-19

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top