Насловна / Вести / Најдобри фотографии од животни на National Geographic за 2020

Најдобри фотографии од животни на National Geographic за 2020

Погледнете ги најдобрите фотографии од животни направени во текот на 2020 година.

Фото: Џаспер Даст, „Култура или злоставување“

1_resize

Фото: Инго Арнт „Тајните на пчелите“

2_resize

Фото: Дејвид Литшфагер„Каде исчезнаа инсектите 1“

3_resize

Фото: Дејвид Литшфагер„Каде исчезнаа инсектите 2“

4_resize

Фото: Штефан Крисман „Да се тргне на пат без враќање“

5_resize

Фото: Томас Мунита „Природна идеја“

6_resize

Фото: Пресенџит Јадав „Сабласни хималајски леопарди“

7_resize

Фото: Ронан Донован „Живот во постојан страв“

8_resize

Фото: Ерик Сала „Сила на заштитата“

9_resize

Фото: Карин Ајгнер „Како да се заштити амазонската грабливка“

10_resize

Фото: Томас Николон „Каснување кое убива“

11_resize

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top