Насловна / Вести / Љубљана: Меѓународна конференција за европскиот енергетски пазар

Љубљана: Меѓународна конференција за европскиот енергетски пазар

Во периодот од 18-ти до 20-ти септември во Љубљана ќе се одржи 16-тата Меѓународна конференција за европскиот енергетски пазар. Конференцијата ќе се одржи во просториите на Факултетот за електротехника на Универзитетот во Љубљана. Се работи за добро етаблирана конференција во европски рамки, која низ изминатите 15 изданија има понудено многу искуства во врска со пазарите на електрична енергија и природен гас, влијанијата во однос на климатските промени, и енергетските политики. Организатор на конференцијата е Факултетот за електротехника во Љубљана, поточно лабораторијата за енергетски политики при овој факултет.

EEM2

EEM3

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top