Насловна / Вести / КОНСТРУКТА свечено го отвори новиот салон

КОНСТРУКТА свечено го отвори новиот салон

КОНСТРУКТА нуди широк спектар на квалитетни италијански плочки и санитарни производи. Конструкта во петокот со забава во присуство на партнери од Италија, архитекти и многубројни пријатели свечено го отвори новиот салон на улица „Васил Ѓоргов“ бр. 21 Скопје.4H5A9043

4H5A9045

4H5A9139

4H5A9219

4H5A9250

4H5A9226

4H5A9371

Porta septemvri 2018 (2)

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top