Насловна / Вести / Конечно луѓето во Англија се враќаат на работа (фото)

Конечно луѓето во Англија се враќаат на работа (фото)

Фотографот Енди Хол за „Гардијан“ го фотографирал Лондон додека луѓето постепено се враќаат во своите канцеларии. Ограничувањата на планот Б во Англија укинати се на 26 јануари.

Градот е полн со рекламна табли што ги охрабруваат луѓето да се вратат на работа, затоа што конечно светот треба да почне функционира.

21

7

20

16

17

18

19

14

15

13

12

11

10

9

8

6

5

4

3

2

1

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top