Насловна / Арт и дизајн / Избрани најдобри фотографии за 2017 според National Geographic

Избрани најдобри фотографии за 2017 според National Geographic

Како и секоја година, National Geographic ги претстави најдобрите овогодинешни фотографии според нивниот избор. Од повеќе од два милиони фотографии, 57 се избрани кои зборуваат за историски моменти, кои често не се најсреќни, различни демонстрации и тековни социјални проблеми со кои се соочуваме секој ден.

Ви претставуваме некои од најдобрите чии автори доаѓаат од различни делови на светот.

нејшенел (1) нејшенел (2) нејшенел (3) нејшенел (4) нејшенел (5) нејшенел (6) нејшенел (7) нејшенел (8) нејшенел (9) нејшенел (10) нејшенел (11) нејшенел (12) нејшенел (13) нејшенел (14) нејшенел (15) нејшенел (16) нејшенел (17) нејшенел (18) нејшенел (19) нејшенел (20)

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top