Насловна / Фото/Видео / Архитектура (фото) / Италијански бренд Tilezza во Македонија

Италијански бренд Tilezza во Македонија

Италијански бренд Tilezza е ново име за висококвалитетни керамички плочки. Произведен во Србија е освежување на нашиот пазар. Tilezza е развиена да биде дел од секојдневниот живот обезбедувајќи шарм и луксуз. Застапник за Македонија на брендот Tilezza е компанијата од Куманово „Балканија ММ“. На вчерашната презентација на Tilezza, присутвуваа голем број посетители меѓу кои најмногу архитекти, кои се запознаа со техничките карактеристики и современиот дизајн на плочките Tilezza.

20180404132559_4H5A2595

20180404135624_4H5A2666

20180404133856_4H5A2611

20180404133607_4H5A2606

20180404131818_4H5A2558

20180404135246_4H5A2661

20180404131039_4H5A2531

20180404131132_4H5A2537

20180404131235_4H5A2541

20180404132805_4H5A2605

20180404141436_4H5A2682

20180404141912_4H5A2705

20180404141527_4H5A2697

20180404141521_4H5A2695

Еден коментар

  1. ing.arh.Ljupco Atanasovski

    Go preporacuvam ovoj izvonreden brend od Srbija, so italijanski dizajn i visok kvalitet. Siguren sum deka ke bidat vistinsko prjiatno iznenaduvanje i so kvalitet i so ceni vo odnos na italijanskite i spanski plocki.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top