Насловна / Архитектура / Историја на елката за архитекти

Историја на елката за архитекти

elka
Во духот на новогодишните и божикните празници, ви претставуваме цртеж кој ја прикажува историјата на новогодишната елка низ призмата на архитектурата. Ова е „дело“ на Subtle Design на deviantART - „најголемата заедница на артисти во светот“. Уживајте!

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top