Насловна / Арт и дизајн / Иновативни полици што создаваат оптичка илузија

Иновативни полици што создаваат оптичка илузија

Либанскиот дизајнер Chrales Kalpakian дизајнираше полици кои што создаваат оптичка илузија на 3Д варијации од самиот елемент. Дизајнерот користи класични дизајни на полици и истите ги трансформира во креативни решенија преку извиткување на волуменот во зависност од точката на гледање. слика-1Полицата е наречена Rocky и е целосно изработена од нерѓосувачки челик обоен во плана, црна или сива боја.

слика-2 слика-3 слика-4 слика-5 слика-6 слика-7 слика-8 слика-9 слика-10

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top