Насловна / Вести / И ова е Скопје…

И ова е Скопје…

Урбано

boris5

boris8

boris6

boris2+boris13

boris7

boris1

фото: Борис ЈУМОВСКИ, дипл.инж.арх.

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top