Насловна / Вести / И ова е Скопје…

И ова е Скопје…

Друга перспектива

boris15

boris16

boris18

boris14

boris17

boris12

boris22

boris25

boris10

Фото: Борис ЈУРМОВСКИ, дипл. инж. арх.

 

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top