Насловна / Вести / Европска конференција за фотоволтаици во Амстердам

Европска конференција за фотоволтаици во Амстердам

Фотоволтаичните централи поврзани на мрежа се очекува да бележат раст во наредната деценија паралелно со зголемување на нивните перформанси и доверливост. Конференција на тема фотоволтаици ќе се одржи на 23-ти и 24-ти јануари 2019 во Амстердам, под насловот Cost Effective O&M Strategies in European PV Market. Се очекува на конференцијата да земат учество водечките експерти и креатори на политики  од оваа индустрија, при што ќе бидат дискутирани различни достапни технологии, практики за производство и одржување, ефикасност, доверливост на системите и предизвиците со кои се соочува оваа област.

amsterdam2

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top