Насловна / Вести / Едукативно видео „Апокалипсус Македоникус“ од кампањата за подобра животна средина

Едукативно видео „Апокалипсус Македоникус“ од кампањата за подобра животна средина

2049 година. Тина и Томо посетуваат неколку места во Македонија и се присетуваат како било во минатото. На Скопје се сеќаваат само на смогот, од Охрид го паметат големиот помор на пастрмки, а на северната македонска граница им завидуваат на соседите што ја обновиле природата со обновлива енергија.

Screenshot_7
Едукативно видео „Апокалипсус Македоникус“ е дел од кампањата за подобра животна средина „Не игнорирај! Реагирај!“ и го продуцираше Инситутот за комуникациски студии.

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top