Насловна / Архитектура / Доделување на дипломите на Архитектонскиот факултет при УКИМ (фото)

Доделување на дипломите на Архитектонскиот факултет при УКИМ (фото)

Фотографии од церемонијата по повод доделувањето на дипломите на дипломираните и магистрираните студенти на Архитектонскиот факултет во Скопје, кои завршиле во учебната 2019/2020 и 2020/2021 година. Настанот се одржа во дворот на Архитектонскиот факултет на 7.7.2021 година.

1_resize

2_resize

3_resize

4_resize

5_resize

6_resize

7_resize

Фотографии: д-р Бојан Каранаков

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top