Насловна / Арт и дизајн / Дигитална мапа на вашите патувања

Дигитална мапа на вашите патувања

Дизајнерите од компанијата Bold Tuesday создадоа аналогна верзија на апликација која ги „зачувува“ земјите што сте ги посетиле. Ваквиот производ, кој воедно претставува еден вид уметничка репрезентација на вашиот пасош, може да биде закачен на ѕидот во вашиот дом. Изработен е од црн винил во мат верзија на бела основа, на која се означени границите на секоја земја. Секоја од дестинациите по нејзината посета се одлепува од самиот производ, со што останува бела основа.

слика-1 слика-2 слика-3 слика-4 слика-5

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top