Насловна / Архитектура / BIG SEE ARCHITECTURE AWARDS 2020 за куќа на „Ателје Ајвар“

BIG SEE ARCHITECTURE AWARDS 2020 за куќа на „Ателје Ајвар“

Семејната куќа на улица „Дрезденска“ во населбата Тафталиџе, Скопје на проектантското биро „Ателје Ајвар“ е добитник на наградата BIG SEE ARCHITECTURE AWARDS 2020 од Словенија во  категоријата станбена архитектура.

Повеќе за ова во наредниот број на Порта 3.

1_resize 2_resize 3_resize 4_resize 5_resize 6_resize 7_resize 8_resize

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top