Насловна / Архива / За прв пат бела насловна страница на Порта 3, број 291

За прв пат бела насловна страница на Порта 3, број 291

Овој пат со поразлична насловна страница од она што сте навикнати да го видите. За прв пат во своето 15. годишно постоење Порта 3 нема слика на насловната страница. Белата насловна страница е во чест на целиот медицински персонал, сите оние кои својот живот го ставија на првата борбена линија против корона вирусот за да го спасат нашиот. Ова е нашето благодарам за нивната пожртвуваност.

насловна 291

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top