Насловна / Архива

Категорија: Архива

Feed Subscription

Архива на Порта3 броеви.

10 интересни резиденцијални базени

10 интересни резиденцијални базени

Современиот дизајн на базен не значи секогаш дека базенот е изграден неодамна или дека ги има сите најсовремени технолошки карактеристики и материјали. Дизајнот на резиденцијални базени датира од Калифорнија во 30-тите години на минатиот век, кога богатите филмски sвезди биле ...

повеќе »
Scroll To Top