Насловна / Вести / Машина која „јаде“ автомобили

Машина која „јаде“ автомобили

masina sto unistuva se1

Депониите за автомобили не се некои интересни места. Познати уште како автомобилски „гробишта“, тие се запустени со по некој пес и чувар. Но, кога целата таа метална маса настојувате повторно да ја употребите, тогаш нештата стануваат интересни. А огромна машина која меле автомобили – тоа е веќе атракција. Видео снимката од еден отпад во Германија покажува како машината просто „ги јаде“ автомобилите, по што се одвојува металниот од останатиот отпад. Некој се пошегувал со интересен коментар: „Чак Норис се обидел да ја користи оваа машина како прибор за бричење. Но потоа морало да се заменат ножевите“.

 

Испрати коментар

Scroll To Top