Насловна / Арт и дизајн / Колекција „Брида“ на хрватскиот дизајнерски колектив „Група Студио“

Колекција „Брида“ на хрватскиот дизајнерски колектив „Група Студио“

Хрватскиот дизајнерски колектив Grupa Studio го претстави својот најнов производ. Се работи за столчиња кои го носат името „Брида“, и освен што се модерни, тие делуваат многу софистицирани, минималистички, и со доза на ненаметлив акцент во себе. брида (3)

Самата колекција во суштина е резултат на комбинирање на современата технологија, обработката на дрво и прецизното рачно работење. брида (2)

Во колекцијата „Брида“ има и столици со или без потпирачи за раце, и тие доаѓаат во пет различни нијанси, како што се маслинеста, темно сина, боја на праска, бела и светло сива боја. брида (1)

Нивната посебност е видлива во деталот на косо пресечената ивица која продолжува со континуирана линија до остатокот од структурата на самата столица.брида (4) брида (5) брида (7) брида (8)

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top