Насловна / Интервју / Петар Цветановски, декан на Градежниот факултет

Петар Цветановски, декан на Градежниот факултет

115_porta3_img_6.jpgДа се одржи квалитетот во високото образование значи да се врши континуирано иновирање на студиските програми, на методите и средствата за изведување на наставниот процес, а во согласност со современите научни достигнувања и развојот на новите технологии.

 

Повеќе во број 115, среда 30.09.2009 г.

 

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top