Насловна / Вести / И ова е Скопје…на миснусни температури

И ова е Скопје…на миснусни температури

Скопје во зимски температури.

IMG_20240120_131506 IMG_20240120_131702 IMG_20240120_131548 IMG_20240120_131745 IMG_20240120_131853 IMG_20240120_131921 IMG_20240120_132101 IMG_20240120_132136 IMG_20240120_132254 IMG_20240120_132331 IMG_20240120_132419

фото: КИРО ПОПОВ

Испрати коментар

Scroll To Top