Насловна / Ентериери / Стан чиј распоред штеди простор

Стан чиј распоред штеди простор

Овој стан се развива на само 50 м2, но распоредот на просториите на истиот е толку добро решен што имаме чувство дека е многу поголем. Наменет е за живот на млад брачен пар кој има само едно дете. Овој стан се состои од дневна соба, спална (детска) соба,  кујна со трпезарија и бања. Поради ова, дневаната соба се развива на релативно мал простор и истата во текот на ноќта се трансформира во родителска спална соба. Целиот стан е уреден во црно – бел мебел и ѕидови. Во секоја од просториите има жолти детали кои му даваат на овој стан свежина и ја „разбиваат“ црно-белата монотонија.

1-stan-cij-raspored-stedi-prostor

2-stan-cij-raspored-stedi-prostor

3-stan-cij-raspored-stedi-prostor

4-stan-cij-raspored-stedi-prostor

5-stan-cij-raspored-stedi-prostor

6-stan-cij-raspored-stedi-prostor

7-stan-cij-raspored-stedi-prostor

8-stan-cij-raspored-stedi-prostor

9-stan-cij-raspored-stedi-prostor

10-stan-cij-raspored-stedi-prostor

11-stan-cij-raspored-stedi-prostor

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top