Насловна / Ентериери / Мал стан за млад брачен пар

Мал стан за млад брачен пар

Кога еден млад брачен пар го започнува својот заеднички живот, во поголем број од случаите се соочува со одредени проблеми. Најчести проблеми се недостатокот на сретства за сопствен и доволно конфорен простор, недостаток на простор и комодитет и слично.

1-mal-stan-za-mlad-brazen-pak

Овој стан се одликува со сосема мал простор во кој се сместени сите потребни простории за непречено и нормално функционирање на една млада фамилија. Дизајнерот на овој стан се водел од идеата да создаде еден гостопримлив и релаксирачки простор во кој се употребени доста свежи бои кои му даваат посебна живост на овој простор.

2-mal-stan-za-mlad-brazen-pak

3-mal-stan-za-mlad-brazen-pak

4-mal-stan-za-mlad-brazen-pak

Испрати коментар

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top